902 10 30 02
Inici : Empreses : On : Contacte : Newsletter : Castellano

qui
som?

AS ENTERPRISES, constituït en 2006 i amb àmbit d'actuació estatal, està format per PROTECCIÓN DE PATRIMONIOS, S.A. i ALIANZAS Y SUBCONTRATAS, S.A., empreses dedicades des del 2002 a la prestació de serveis de Seguretat Privada i Serveis Auxiliars, respectivament.

AS ENTERPRISES complementa les seves línies de negoci amb acords estratègics amb empreses col·laboradores per a les activitats de Treball Temporal, Outsourcing (Industrial, Logístic i Hostaleria), Neteja, Centre Especial d'Ocupació, Telemarketing i Serveis de Comunicació, Recursos Humans (Selecció i Formació), etc.


la nostra
filosofia

Les persones són el nostre recurs més valuós per a poder garantir l'èxit dels nostres serveis.

Innovació, rigor i qualitat formen la nostra filosofia empresarial. Integrem al màxim el nostre servei al Core Business dels clients. A més, investiguem constantment en tècniques i serveis d'avantguarda per disposar de la màxima qualitat en tot moment.els nostres valors

  • Compromís: mitjançant l'opció contractual de Qualitat/Sou/Preu Variable, ens comprometem a un preu i salari variables segons la consecució de la qualitat decidida pels nostres clients.
  • Seguretat en la Gestió: acreditada mitjançant les Certificacions ISO 9001 (Gestió de la Qualitat) i 14001 (Gestió Mitjà Ambiental).
  • Dinamisme i Personalització: mitjançant la figura de la Reinversió Anual, adaptem constantment el Projecte inicial a les necessitats canviants dels nostres clients.
  • Predisposició: oberts a assessorar, informar i orientar al client en l'àmbit dels serveis que oferim, tant legal com tècnicament.
  • Simplicitat: promoure un entorn clar relacional (únic interlocutor) i administratiu (únic contracte i factura).
  • Especialització: incorporar la tecnologia i la capacitació personal adequada per a cada tipus de servei.© 2007 AS Enterprises : Política de privacidad - Aviso legal - Cookies